Hoe vind ik een geschikte navulling voor mijn huisparfum?

Van de huisparfums uit deze webshop kun je lang plezier hebben. Toch is het onvermijdelijk dat het potje parfum een keer op raakt. Gelukkig is er voor iedere aroma-diffuser ook een bijpassende navulling verkrijgbaar, zodat je kunt blijven genieten van je favoriete huisgeur. Maar hoe weet je welke navulling geschikt is voor jouw diffuser? Hieronder lees je er alles over.

Welk type aroma-diffuser gebruik je?

De volgende stap is het vinden van een geschikte navulling voor het type aroma-diffuser dat jij gebruikt. Voor een elektrische aroma-diffuser heb je bijvoorbeeld meestal capsules nodig, terwijl je voor een diffuser met geurstokjes een potje parfum met geurstokjes moet gebruiken.

Bij ieder huisparfum wordt aangegeven voor welk type diffuser deze geschikt is. Deze informatie vind je bij de specificaties van het product. Je kunt ook de filters aan de zijkant van de pagina gebruiken om de geschikte navullingen te vinden.

Welk model aroma-diffuser heb je?

Veel navullingen zijn specifiek voor een bepaald model aroma-diffuser gemaakt. Heb jij een Max Benjamin Classic aroma-diffuser? Kies dan voor een navulling waarbij staat aangegeven dat deze geschikt is voor de Max Benjamin Classic. In de specificaties staat voor welke diffuser je de navulling kunt gebruiken.

Het is dus belangrijk dat je altijd kiest voor een navulling die past bij jouw aroma-diffuser. Via de filters aan de zijkant van de pagina kies je eenvoudig jouw diffuser, zodat je alle navullingen ziet die geschikt zijn voor deze diffuser.

Een navulling voor je aromaverstuiver

Gebruik jij een aromaverstuiver om je huis lekker te laten ruiken? Dan heb je een flesje etherische olie nodig als navulling. Deze olie wordt gemaakt op basis van plantaardige ingrediënten. Natuurlijk vind je in deze webshop ook voor je aromaverstuiver een geschikte navulling.

  1. Bekijk alle etherische oliën

Welke geur kies je?

Nu je een overzicht hebt van de geschikte navullingen voor je aroma-diffuser, kun je gaan bepalen wélke geur je wilt. Ben je tevreden met je huisgeur en wil je gewoon dezelfde? Of is het tijd voor wat anders?

Als je voor dezelfde geur gaat, is het simpel. Kijk welke geurserie je op dit moment gebruikt en selecteer deze via de filter aan de zijkant van de pagina. Staat jouw geur er niet bij? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Wil je graag een nieuwe geur voor in huis? Lees hier hoe je een nieuwe geur kiest.

Navullingen